Marirea penisului este foarte ușor de a face, dacă avem Titan gel.

Marirea penisului este foarte ușor de a face, dacă avem Titan gel.

Unii pun accentul pe exerciții, alte Titan gel greutate și pompe de vid. Alții cred operațiuni și în prezent, dorința cea mai mare a penisului devin victime reclame la pastile “miracol”. În general, în cel mai bun caz, pentru fiecare milimetru de a plăti.

Acest sentiment este experimentat, probabil, toată lumea care a văzut câteva film porno eu sunt proprietarul este destul de miniatură probe penisului. Din lungimea penisului membrelor, potrivit unui studiu din 2006, care a publicat jurnalul, mulțumit de numai cincizeci și cinci la sută dintre bărbați.

Aceste alții, cu toate acestea Titan gel

ridurile de pe frunte, oarecum inutil. În primul rând, cu “echipament” partenerul Titan gel mulțumit cu un plin la sută din femei. În al doilea rând, în timp ce bărbații consideră că satisfacerea unei femei este direct proporțională cu lungimea penisului, aproape șaizeci la sută din femeile apreciază mai mult și mai mult circumferinta a penisului. Și un Titan gelsfert din femei, parametrii sexual membrelor complet indiferenți. Bărbații, însă, nu. Verificați acest lucru se datorează faptului că posibilitățile în acest sens de la tine, cât de mult va costa și ce rezultat poate conta.

Aceasta este una dintre metode este că puteți pentru marirea penisului folosi vreodată. Nu există nici o linie de máry: penisul într-un fel de balon și de aer. Se formează vid, care crește fluxul de sânge la nivelul penisului, ceea ce provoacă o erecție și sexuală a membrelor despre ceva ce se umfla. Apoi, nevoie de un inel special, care previne căderea de erectie.

O ușoară alungire a penisului, care cu ajutorul pompei de vid se poate realiza, aceasta este, desigur, doar un efect temporar. Suspendarea va dura nu mai mult de douăzeci-treizeci de minute, apoi amenințată de o posibilă deteriorare a penisului. În plus, ar trebui să fie luate în cazul în care după vid metoda, tu a alerga riscul de a obține temporar impotenta, vezicule, vânătăi sau ruperea viena. Și prețul? În funcție de ce fel de model pe care o alegeți, veți obține gata de cinci sute până la două Titan gel mii de coroane.

Exercitii pentru marirea penisului

Promit alungirea de membru al patru-opt centimetri, creșterea circumferinței în două-patru, iar în internet puteți găsi o mulțime. Influențată de exerciții compuse dintr-o varietate de pași și mișcări se poate realiza prin creșterea de capacitate. Unele tutoriale sunt disponibile gratuit, pentru altele trebuie să plătiți.

Potrivit experiment cu anul 2001, concluzii care au fost publicate în International of Impotenta, pot fi exercitii fizice regulate, chipurile, pentru a atinge un anumit rezultat. Participantii la studiu care au practicat exerciții în termen de patru luni, a obținut prelungirea, în medie, cu 1,8 cm Criticat, cu toate acestea, experimentul, număr prea mic de respondenți,

Titan gel care împiedică de cereri.

Titan gelDintr-o varietate de moduri, pe care în cele din urmă nu trebuie să fie mai mare, organelor genitale, membrelor, o intervenție chirurgicală, cu siguranta, rezultatele cele mai fiabile. Dar Titan gel, pe de altă parte, într-un studiu publicat în 2006 în revista, a constatat că o serie de persoane, ca urmare a operațiunii de dezamăgit, pentru că a sperat la mai mult de o extindere substanțială. Potrivit autorilor studiului, chirurg penis mai mare, în medie, mai puțin de un centimetru.

În principiu, există titan gel două tipuri principale de operațiuni. În primul caz, medicii přetnou ligamentele care întăresc penis la nivelul osului pubian. Acest lucru se întâmplă pentru a schimba unghiul, care se strange penisul cu corpul, și, prin urmare, alungirea membrelor. În funcție de clinica este demn de această operațiune de la douăzeci până la cincizeci de mii de coroane.

O altă opțiune-pentru a crește circumferinta penisului, ceea ce face injectarea de grăsime proprie, silicon sau gel de acid hialuronic. Individuale metode de promisiunea de a crește circumferinta penisului de 1,5 până la 2,5 centimetri.

Ambele metode, dar, desigur, există un risc semnificativ. În primul caz, acest lucru poate duce la deteriorarea nervilor și a trăit, după ce, în trecut, ligamentele în plus, penis ține cu mult mai rău “în direcția cea bună”. Leziuni ale nervilor și ulterioară pierdere de sensibilitate, amenință chiar și cu o creștere a volumului penisului, în plus, poate apărea la formarea de edem, zatvrdlin sau junk curbură.

Destul de o categorie separată de “miraculoase” de pastile care promit nedureroasa si rapida pentru marirea penisului. Pentru șase până la două mii de dolari, se spune, se presupune că, veți obține mai multe centimetri, și este fără efecte secundare. Dar, de exemplu, într-un studiu din 2003 publicat în “Wall Street Journal”, au arătat că unele pastile pentru marirea penisului, de fapt, conțin ingrediente speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *